Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Grote Bingoshow Voorstelling 1

maart 16 @ 14:00 - 14:50

16 MAART: Theatervoorstelling, DE GROTE BINGOSHOW
Knotsgek theater waarbij NIEMAND stil hoeft te blijven zitten. Dat is de Grote Bingo Show! Superleuk voor kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s van alle leeftijden dus, en natuurlijk ook voor alle andere mensen. Kom zaterdagmiddag 16 maart genieten van een supervoorstelling. Dans, spring, zing mee en roep keihard BINGO!

Waar gaat het over?
De Grote Bingoshow gaat over een meneer uit een ander land, die in een dorpje komt waar alle mensen heel erg veel bewegen. Hij zelf houdt daar niet zo van. Hij zit liever. Daarom lachen ze hem uit. Dan verzint hij een plan. Precies! Iets met bingo! Zou het hem lukken om erbij te gaan horen?

Wanneer en waar en kaartverkoop
zaterdag 16 maart in de Ontmoetingskerk op het Lentisterrein. E006, 9471 KA Zuidlaren
Voorstellingen om 14.00 en 15.30 uur. Parkeren is gratis. Een kaartje kost 7,50€ p.p. en je kunt het bestellen via www.atelierkat.nl en www.vanplan.nl.
De Grote Bingoshow is een productie van de makers van de succesvolle uitverkochte theater familievoorstelling Draaf met mij! die vorig jaar werd opgevoerd in de manege van Zuidlaren. . ,,Eén van de doelstellingen van de voorstelling is om verbindingen tot stand te brengen. Dat gebeurt door allerlei verschillende disiplines bij elkaar te brengen en houdt de levendigheid in het dorp.

Kitty Boon van Stichting KAT is artistiek leider, aan de productie wordt meegewerkt door, bewoners aan het dorp Zuidlaren, muziekvereniging Erica, het Danskwartier, de Fight Game Academy, Lennart Koster en Kaj van der Plas.
——————————————————————————————————
Voor meer informatie: Kitty Boon, 06 22 44 85 44

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
14:00 - 14:50
Evenement Categorie:

Locatie

Ontmoetingskerk
E 43
Zuidlaren, 9471 KC
+ Google Maps