Persbericht Maistro Zuidlaren 2022

Muziekvereniging Erica uit Zuidlaren organiseert voor de tweede keer een serie concerten waarin bekende Zuidlaarders het tegen elkaar gaan opnemen om de titel Maistro te veroveren.  U kent dit concept vast wel van het NPO1 programma Maestro waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen om de beste dirigent te worden.
De concerten vinden plaats op 23 april en 4 juni en worden gegeven in de Kandelaarkerk aan de Schipborgerweg in Zuidlaren.
Hier gaan 6 bekende gezichten uit Zuidlaren tegen elkaar strijden om de titel Maistro:
Burgemeester Marcel Thijsen, wethouder Hanneke Wiersema, Raymon Bartels van Raymon Optiek in Zuidlaren, AnneBart Bolt van de Zuivelhoeve, Christel Kroese van het Danskwartier en tot slot Els Wiekamp van Haarstudio Els.
Al deze kandidaten zullen worden begeleid door niemand minder dan Albert-Jan Eshuis. Albert-Jan is dirigent van verschillende orkesten en speelt bij muziekvereniging Erica op de bas.
De jury bestaat uit Wim Westerman (dirigent van Erica), Jos van de Sijde (oud dirigent van Erica) en Fennie van der Haar die bij de voorgaande editie van Maistro zelf deelneemster was.
Houd voor de kaartverkoop de Facebookpagina van Muziekvereniging Erica in de gaten. Hierop zal ook regelmatig nieuws over Maistro geplaatst worden.

Geplaatst in Archief.