Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

april 2019

Uitzwaaimoment Blazersklas

april 1 @ 17:00 - 18:00
de Bark Zuidlaren, + Google Maps

Op 11 april vertrekt onze blazersklas van de Schuthoek naar Italië om mee te doen aan het Europese Yamaha Blazersklas Festival. Om ze heel veel succes en plezier te wensen leek het ons leuk om ze uit te zwaaien via een uitzwaaimoment op 1 april. De bedoeling is eigenlijk heel simpel. We verzamelen op maandag 1 april wat eerder bij de Bark en eten daar gezamenlijk met elkaar pizza. (Iedereen moet toch eten😉)

Meer weten »

Eieractie

april 6
Zuidlaren Zuidlaren, + Google Maps

Op zaterdag 6 april vind onze jaarlijkse eieractie plaats. Let op: in de vorige nieuwsbrief werd 13 april genoemd, dit is een week naar voren geschoven in verband met de afwezigheid van leden en oud papier. We verzoeken iedereen zo veel mogelijk eierdozen te verzamelen.  

Meer weten »

Amherst festival

april 13 @ 00:00
Zuidlaren Zuidlaren, + Google Maps

In dit weekend organiseert Dennis Meijering het Amherst festival in Zuidlaren. Het Amherstfestival staat in het teken van de bevrijding van Zuidlaren (Ja, we zijn eerder bevrijd). Dennis heeft ons benaderd voor in ieder geval de zaterdag voor een ensemble.

Meer weten »

Papier Ophaaldag 13 april

april 13 @ 13:30 - 17:00
Zuidlaren Zuidlaren, + Google Maps

Op deze zaterdagmiddag komt Muziekvereniging Erica langs om oud papier op te halen

Meer weten »

Koningsdag

april 27 @ 09:15 - 10:30
De Brink, Zuidlaren

Optreden op de Brink te Zuidlaren.  Koningsdag (ochtend en middag).

Meer weten »

Koningsdag (Optreden & Rommelmarkt)

april 27 @ 13:00 - 16:30
De Brink, Zuidlaren

Extra geld verdienen voor de vereniging. Door deze middag een plaatsje in te nemen op de rommelmarkt. We vragen iedereen hiervoor wat rommel te bewaren en deze dag te koop aan te bieden.

Meer weten »

mei 2019

Blazersklasconcert

mei 10 @ 00:00
Ontmoetingskerk, E 43
Zuidlaren, 9471 KC
+ Google Maps

Op vrijdag 10 mei vindt ons jaarlijkse blazerklasconcert met de blazersklas weer plaats. We kiezen hiervoor weer voor dezelfde opzet als voorgaande jaren. Inmiddels hebben we 60 blazersklaskinderen, dus dat wordt weer een groot feest! Zet de data vast in je agenda! Wanneer: vrijdag 10 mei (tijden nnb) Waar: Ontmoetingskerk oid (ivm de afwezigheid van Jan, zal Albert Jan dit concert dirigeren)

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen